Popcakes er det nye hotte og bliver "den nye cupcake". Ordet popcake rummer nemlig disse små fine kager på en pind.- måske man skulle prøve disse små lækre kunstværker. Supergode ser de i hvert fald ud!
Popcakes
Opskriften er fra bogen ”Popcakes” , Tofino BooksCirka 20 popcakes
Chokoladekage:150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g smeltet, afkølet smør
150 g hvedemel
4 spsk kakao
2 tsk bagepulver
Sådan gør du:Bages i ca. 30 minutter ved 175 grader i forvarmet ovn.
1. Pisk sukker, vaniljesukker og et æg ad gangen luftigt og skummende med en el-pisker.
2. Sigt mel, kakao og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med smeltet, afkølet smør, så alt er godt blandet.
3. Bag kagen i smurt form ca. 30 minutter. Hold øje med kagen - bagetiden kan være forskellig fra ovn til ovn.
4. Kagen skal være helt afkølet, inden du går videre.
Overtræk:400 g candy melts (1 pose) fås i mange farver
ca. 20 pinde
pynt
Sådan gør du:1. Smelt candy melts i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovn - følg anvisning på posen.
2. Dyp 1 cm af pinden i candy melt, og sæt derefter kagen på pinden.
3. Dyp nu hele kagen i overtrækket. Lad kagen dryppe lidt af, mens du holder den over skålen.
4. Pynt evt. kagen med krymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar